Continuous Delivery Architect

LocatieDelft Contact: Mevhibe Yilmaz
Telefoon: 015-24 11 855
Uren40
Relevante werkervaring> 5 jaar
Salarisindicatie€3500 – €5500 exclusief bonussen
DienstverbandPermanent
Duur van opdracht-
OpleidingsniveauWO, HBO
ReferentienummerMYP001168

Op zoek naar nog meer uitdaging en ontwikkeling als CD Expert?

Organisatie

Wij zijn frontrunners van de technologische revolutie met onuitputtelijke passie voor technologie! DevOn is de technische organisatie die ontstaan is uit Prowareness. Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery Pipelines bij toonaangevende bedrijven. DevOn helpt marktleiders in bijvoorbeeld de financiële sector bij het zetten van de volgende stap in software delivery. Wij bestaan uit een dynamisch team waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Taken

We zijn op zoek naar kandidaten die een deel willen uitmaken van DevOn en dromen van Architecture, Big Data en Continuous Delivery. Dus wil jij de volgende stap in je carrière maken en vind jij het gaaf om onze klanten te helpen hun datacenter te migreren naar AWS? Kun jij testautomatisering implementeren zodat de klant werkelijk op ieder moment live kan gaan? Ben jij in staat schaalbare oplossingen te implementeren m.b.v. Docker, Kubernetes en Security? Dan is DevOn het bedrijf waar jij alles uit je expertise kan halen!

Eisen

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in software development en wilt graag al je kennis overdragen om organisaties te laten groeien. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de markt. Daarnaast heb je ook kennis en affiniteit met software architectuur. Je hebt tenminste één specialisme waar je een zwarte band in hebt. Denk hierbij o.a. aan Cloud, Containers, Architecture en Software Security. Jij bent dé ninja als het komt op radicale softwareontwikkelingen en je hebt een oog voor detail!

Arbeidsvoorwaarden

  • Onbeperkte vakantiedagen
  • Uitdagende opdrachten bij verschillende marktleiders
  • Een leaseauto, laptop en een telefoon van de zaak
  • Eigen ontwikkeling en groei bepalen
  • Wekelijkse kennissessies met collega’s
  • Trainingsbudget van €3.000,- per jaar om nóg meer kennis te kunnen opdoen.


Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met:

Recruiter: Mevhibe Yilmaz
Telefoon: 015-24 11 855

 

Solliciteer nu!